Plekanec čeká dítě s jinou, Vondráčková reaguje: Řekla, co se dělo před rokem!

Lucie Vondráčková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. června 2019 15:40 | Aktualizováno: 21. června 2019 22:03

Lucie Vondráčková je nejspíš vzteky bez sebe. Muž, se kterým chtěla strávit zbytek života, hokejista Tomáš Plekanec, podle nejnovějších informací čeká dítě s jinou ženou. Jak zareagovala populární zpěvačka?

Lucie Vondráčková se ještě nerozvedla s hokejistou Tomášem Plekancem a její manžel už údajně čeká dítě s jinou. Tenistka Lucie Šafářová se prý chystá na mateřskou. „Všechno je to velice čerstvé, ale rozlučkovou čtyřhru před třemi týdny na French Open už hrála v požehnaném stavu,“ řekl Blesku zdroj z okolí hokejisty.

Dosud nepotvrzená zpráva nenechala chladnou ani Vondráčkovou, která se téměř po čtrnácti dnech opět ozvala na Instagramu, aby prozradila něco ze svého soukromí. Řekla, co se dělo přesně před rokem, kdy gradovala jejich manželská krize. V srpnu 2018 pak s Plekancem oznámili konec.

„Před rokem. Iva Haj (fotografka celebrit – pozn. red.) přišla k nám na zahradu, nalíčit jsem se nestihla, urvala z keře to, co mám ve vlasech, cvakla párkrát a bylo vymalováno,“ napsala zpěvačka a herečka k černobílému snímku.

Vondráčková momentálně odpočítává poslední dny pobytu v Kanadě, než se syny zamíří zpátky do Česka, což za daných okolností považuje za špatný nápad. Před pár dny to řekla magazínu Aha! pro ženy.

„Je lepší být v prostředí, kde je klid a kluci to znají. Tatínek je může navštěvovat, kdykoli bude chtít. Chci pro ně co nejméně změn. Už tak je všechno dost jinak než dřív,“ nechala se slyšet. Pokud přivítá její manžel dalšího potomka, bude toho jinak ještě víc.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec