Agáta Prachařová se chystá na perné léto: Laserový zákrok!

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. června 2019 11:30

Agáta Prachařová se na léto evidentně těšila, i když poslední měsíce neprobíhají úplně podle jejích představ. Mohla za to především manželská krize u ní doma. Proto je potřeba se pořádně připravit na to, co se bude dít dál.

Nikdo nepochybuje o tom, že Agátu Prachařovou čeká perné léto. S manželem Jakubem to mají kdovíjak, ona sama přiznává, že neví, jak to dopadne, k tomu se musí starat o děti a domácnost, ale čas chce opět věnovat i cestování.

V úterním internetovém vysílání „primáckého“ Top Staru totiž uvedla, že se v srpnu opět chystá do Izraele, odkud se teprve nedávno vrátila, a prozradila i další plány. „Postavím dětem na zahradě domeček a houpačky a od října bude pokračování mého pořadu Máma nad věcí, začíná se točit v září,“ řekla Agáta před kamerou.

Plánů (nejen) na léto má zkrátka víc než dost, a tak je důležité nepodcenit přípravu. Proto se dcera herečky Veroniky Žilkové včera ozvala přímo z kliniky, kde podstoupila laserový estetický zákrok. Zkrátka se nechala vylepšit.

„Dneska jedu. Léto bez žiletky. Moje must-have trvalá epilace s diodovým laserem. Holky jděte na to, je to fakt pohoda. Doporučuji,“ vzkázala Agáta svým fanynkám na sociální síti. Ukázalo se však, že ne každé ženě je podobný zákrok po chuti.

Agáta sexy fotkou z kliniky určitě opět přilákala spoustu nápadníků, které důrazně varovala, aby jí už neposílali nechutné snímky. Zdali však nažhaví i Jakuba, který opět odjel pryč, můžeme jen hádat.

Témata: Agáta Hanychová