Tajnůstkářský oslavenec Karel Gott: Tohle se utajit nedá, Mistře!

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. června 2019 9:24

Zdá se, že Dáda Patrasová nebyla se svým přáním až v takovém předstihu. Legendární zpěvák Karel Gott si pro přátele z řad celebrit vyhradil čas už tento pátek, narozeninovou oslavu se mu utajit nepodařilo.

Velké životní jubileum zpěváka Karla Gotta se nezadržitelně blíží a i vzhledem ke zdravotním potížím, kterými si Mistr v posledních letech prošel, je co slavit. Oslav má být hned několik, ta první je dle informací Blesku na programu už zítra v Divadle na Jezerce. Gottovi se to přitom snažili tajit.

„Na tu oslavu telefonicky či v SMS zprávách zvala za Karla jeho manželka Ivana, která je hlavní organizátorkou celé party. A každého z hostů žádala, aby si informaci nechal pro sebe. Ale tohle se prostě utajit nedá,“ řekl Blesku dobře informovaný zdroj ze Slavíkova okolí.

Spousta z hostů z řad Gottových kolegů z branže má prý připravené i vystoupení, kterým zpěvákovi popřejí k osmdesátinám. Pak má následovat samotný večírek. Pít se bude plzeňské pivo a moravské víno, chybět nebude ani grilované prase. Zkrátka půjde o klasickou českou oslavu.

Gott si tak vynahradí zklamání z neuskutečněného koncertu v O2 aréně, který mu zatrhli doktoři. Do divadla v pátek dorazí mimo jiné zpěvačka Lucie Bílá, herečka Jiřina Bohdalová, moderátor Karel Šíp, ale i sportovní legendy Jaromír Jágr a Radek Štěpánek.

Další oslava – tentokrát v kruhu rodinném – se má dle Blesku uskutečnit přímo v den Gottových narozenin, tedy 14. července. S manželkou, dětmi a dalšími příbuznými se chce údajně sejít na chalupě v severočeské Doubici.

Témata: Karel Gott