Kopřivová promluvila o momentu rozchodu s Jágrem: Víte,…

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. června 2019 16:59

Nikdo nepochybuje, že se Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr rozešli v dobrém, každého by však zajímalo, jak dlouho nejsou spolu. Moc světla do toho nevnesla ani modelka, která tvrdí, že „to bylo složitější“.

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr rozchod dlouho tajili. Když konec vztahu oznámili, nezdržovali se zdlouhavým popisováním detailů, čímž však zavdali důvod k různým spekulacím, jak a kdy vlastně k rozchodu došlo. Mnozí se vracejí na počátek letošního roku, kdy se modelka vypsala ze svých citů na Instagramu.

„Já jdu konečně spát, byl to docela náročný víkend, hlavně psychicky. Už se těším na nový týden, doufám, že se probudím s lepší náladou a třeba se mi zase vrátí jiskra, kterou v určitých směrech poslední dobou postrádám,“ svěřila se tenkrát na sociální síti.

Podle informací eXtra.cz tato slova psala po poslední romantické večeři, na kterou Jágr svou přítelkyni pozval. Chtěli si promluvit, co bude dál, nakonec však podle všeho zjistili, že už jim to spolu neklape tak, jak by si představovali.

Veronika ovšem odmítá potvrdit, že právě tehdy došlo ke klíčovému rozhodnutí. „Že bychom se na té večeři rozešli? Víte, když se rozchází dva lidé, je to složitější. Nemusí to být jednorázové,“ řekla Kopřivová eXtra.cz.

Tak jako tak je vztah Kopřivové a Jágra minulostí, na rozdíl od hokejisty už si modelka našla nového přítele, modela Miroslava Dubovického. Po jeho boku se zdá být opět šťastná.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr