Anife Vyskočilová zuří: Geislerová točí filmy z protekce, pro ni jsme všichni podřadní! A Čvančarová...

Vyskočilová, Anife 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. června 2019 10:13 | Aktualizováno: 19. června 2019 22:34

Bývalá manželka herce Ivana Vyskočila (72) Anife (45) se tvrdě pustila do herečky Ani Geislerové, která v uplynulých týdnech podpořila protivládní demonstrace!

Anife na facebooku sdílela článek z blogu advokátky Jany Hamplové. Ta přiznává, že ji dlouho něco nenadzvedlo, jako výrok herečky Ani Geislerové. „Podle ní jsou totiž všichni mimopražští hlupáci, které je nutné jezdit poučovat, co si mají myslet,“ zlobí se advokátka.

Geislerová totiž nedávno v souvislosti s protesty proto vládě poukazovala na to, že lidé mimo Prahu nejsou tolik informovaní a že je potřeba za nimi vyjíždět a mluvit s nimi a informace jim poskytovat. „Neuvěřitelně hloupý a samolibý výrok svědčí o nulové sociální inteligenci, o namyšlenosti a pohrdáním všemi lidmi žijícími mimo Prahu,“ zlobí se Hamplová, podle které by se herečka měla stydět a za svoje slova se omluvit.

A za pravdu advokátce dává i Anife Vyskočilová. „Ono natočit pár filmů, mimochodem díky protekčním známostem, a myslet si, jak jste spolkli zeměkouli a že jste jiný druh inteligence a všichni ostatní jsou podřadní, je samo o sobě hloupá představa, kterou má nejen Geislerová, ale i její nejlepší kamarádky,“ udeřila na svém facebooku.

Ona sama se prý „pražského hollywoodu“ straní a proto není tak oblíbená. „Jsem brána jako blbka prostořeká, ale raději prostořeká než sprostořeká,“ pokračuje Anife s tím, že Pražákům by trocha skromnosti neuškodila, protože skoro všichni mají kořeny někde na vesnici.

Nelíbí se jí se ni ani to, jak se některé její kolegyně z branže prezentují. „Umělci jako ji Kocábová a Čvančarová vyvolávají větší vášně a hlavně obavu v lidech, než osvětu, kterou vlastně nepotřebujeme - máme všude internet,“ píše svým svérázným stylem Anife. „Ano, nelíbí se mi naše politické postoje, ale, dámy, aspoň trochu čtete a nepapouškujte, jak jste inteligentní a nadřazená rasa,“ vzkazuje na závěr.

Témata: Anife Vyskočilová Aňa Geislerová Jitka Čvančarová Natálie Kocábová