Nový přítel Kopřivové to neustál: Vážný kolaps!

Miroslav Dubovický 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. června 2019 16:19

Model Miroslav Dubovický, který je označován za nového přítele kolegyně Veroniky Kopřivové, má za sebou vážný kolaps. Neustál snad mediální pozornost, které se mu dostávalo v posledních dnech?

Veronika Kopřivová se po rozchodu s Jaromírem Jágrem nechala slyšet, že je šťastná, nechce však říct, zdali za tím je někdo třetí. V médiích se přitom spekuluje o tom, že už má nového přítele Miroslava Dubovického, který se věnuje stejné profesi – modelingu.

Jeho hlavním pracovním náčiním je tedy lidské tělo, které musí udržovat v dokonalé kondici. Jenže hranice je někdy pořádně tenká, o čemž se sám Dubovický v minulosti drsným způsobem přesvědčil. Trénoval totiž tak moc, že se mu udělalo zle a zkolaboval. Nebýt včasné pomoci dvojčete Martina, už nemusel být mezi námi.

„Podle lékaře jsem měl v těle tak málo fosfátu a dalších stopových prvků, že jsem byl na hranici smrti. Kdybych nebyl tak trénovaný, je prý po mně,“ popsal už před časem nezáviděníhodnou zkušenost serveru Super.cz.

Naštěstí to dobře dopadlo a Dubovický se nadále může věnovat tomu, co ho baví. Ke vztahu s Kopřivovou se však vyjadřovat nechce, ačkoliv byli společně přistiženi nejen na dovolené v Itálii, ale později i v Česku.

K celé záležitosti se odmítá vyjadřovat i Kopřivová, která uvedla, že pokud bude mít zájem zveřejnit takovou novinku ze svého života, učiní tak na svém instagramovém profilu. Ten zatím nadále uzavírá její vyjádření k rozchodu s Jágrem.

Témata: Miroslav Dubovický Veronika Kopřivová