Plekancova Šafářová s jiným chlapem: Jsi pro mě jako rodina!

Lucie Šafářová a Rob Steckley 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. června 2019 15:40

Tenistka Lucie Šafářová zveřejnila dojemný vzkaz adresovaný osudovému muži jejího života, hokejista Tomáš Plekanec to ale nebyl. Koho považuje úspěšná sportovkyně za součást vlastní rodiny?

Tenistka Lucie Šafářová se na nedávném tenisovém turnaji Roland Garros ve francouzské Paříži rozloučila s profesionální kariérou. To znamená, že teď může veškerý svůj čas věnovat svému partnerovi, hokejistovi Tomáši Plekancovi. Nebo ne?

O víkendu totiž na Instagramu zveřejnila dojemný vzkaz adresovaný úplně jinému muži. Byl jím její kanadský trenér Rob Steckley. „Nebyl to jen kouč, na kterého mám ty nejlepší tenisové vzpomínky, byl pro mě jako rodina,“ svěřila se končící tenistka.

„Je to svým způsobem blázen a ten nejvtipnější člověk, kterého jsem potkala,“ pokračovala Šafářová, která prý ani nedokáže spočítat, kolikrát se díky Steckleymu rozesmála.

„Spousta lidí si myslí, že trenér musí být seriózní. On je důkazem, že kouč může být seriózní, když je to potřeba, ale také zábavný a bláznivý,“ vysvětlila Lucie, která je Steckleymu vděčná, že s ní urazil dlouhou cestu.

Na závěr nezapomněla poděkovat za podporu Steckleyho příbuzných, které označila za „kanadskou rodinu“. V Kanadě však stále jsou i lidé, které jde mezi její příznivce zařadit jen stěží. Třeba Plekancovu manželku Lucii Vondráčkovou, kterou však už brzy čeká návrat domů do Česka.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec