Je Kopřivová holka na jednu noc? Kamarád jejího nového přítele řekl víc!

Miroslav Dubovický 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. června 2019 12:56 | Aktualizováno: 18. června 2019 23:53

Veronika Kopřivová vyměnila podle dostupných informací Jaromíra Jágra za modela Miroslava Dubovického. Jeho kamarád teď promluvil a prozradil, zdali Kopřivová představuje pro Mirka holku jen na jednu noc, nebo naopak vážnou známost.

Veronika Kopřivová poslala k ledu legendárního hokejistu Jaromíra Jágra a ihned si našla nového přítele. Modelka se údajně zakoukala do modela Miroslava Dubovického. Vztah sice nechce přiznat, ale oba spolu již byli přistiženi na veřejnosti.

O úmyslech nového partnera Kopřivové se toho v předchozích dnech napsalo spoustu, lidé z jeho okolí o něm nemluvili zrovna dvakrát lichotivě. Někteří se domnívali, že se Dubovický chce vztahem s modelkou jen zviditelnit a o trvalý vztah nestojí. Další pak dodávali, že nemůže rodačce z Teplic nabídnout nic jiného než hezké tělo.

Najdou se však i opravdoví přátelé, kteří Dubovického nechtějí předem potopit. „Co vím, ohledně holek je celkem cíťa, moc ho nebaví vztahy na jednu noc,“ řekl eXtra.cz jeho dobrý kamarád a zpochybnil tak domněnku, že Miroslav o vážný vztah s Kopřivovou nestojí.

Podle kamaráda měl Dubovický v lásce zatím smůlu a teprve se uvidí, zdali to tentokrát dopadne lépe. Jinak ho ale předchází celkem dobrá pověst. „Mirek není zlý kluk. Dřív byl hodně party boy, ale kvůli práci to docela omezil,“ sdělil jeho známý zmíněnému serveru.

Sama Kopřivová se po rozchodu s Jágrem nechala slyšet, že je momentálně šťastná, ovšem nechtěla přiznat, že je za tím někdo třetí. Každopádně pokud ano, s 99% pravděpodobností je to právě Dubovický.

Témata: Miroslav Dubovický Veronika Kopřivová