Hvězda Ulice Obermaierová trpí ukrutnou bolestí: Má rozpíchané celé tělo!

Jaroslava Obermaierová při natáčení seriálu Ulice 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. června 2019 9:54

Herečka Jaroslava Obermaierová (73) už je sice v důchodovém věku, přesto ale dál pracuje naplno! Jenže v poslední době ji hodně trápily velmi nepříjemné zdravotní problémy! Bolesti v páteři sice částečně ustaly, místo toho teď ale má rozpíchané skoro celé tělo!

Obermaierová alias drbna Vilma Nyklová z Ulice si už skoro dva měsíce musí píchat velmi drahé injekce proti bolesti. Tato léčba bude trvat nejméně dva roky!

Netají se přitom, že kvůli bolestem páteře prošla doslova peklem! „To bych nikomu nepřála. Navíc mi to nějak tlačí na střeva a nemůžu jíst. Zhubla jsem patnáct kilo,“ prozradila Blesku.

Jediná léčba, který jí mohla pomoci, ovšem byla velmi drahá a pojišťovna jí ji odmítla zaplatit – a to přesto, že si poctivě platí zdravotní pojištění!

„Vycházelo to na čtvrt milionu a já potřebovala aspoň dvě série injekcí. To je půl milionu. A na to nemám,“ vyprávěla nedávno Obermaierová. Sama by si prý něco tak drahého nemohla vůbec dovolit.

Pojišťovna ale nakonec zařadila zpátečku a v dopise herečce napsala, že jí vše proplatí. A po dvou měsících se stav herečky opravdu výrazně zlepšil! „Dost mi to pomáhá. Cítím se mnohem líp, akorát si to budu muset píchat ještě dva roky každý den,“ posteskla si.

Injekce si píchá denně do břicha nebo stehen a zdá se, že malých vpichů se jen tak nezbaví. „Ale je to celkem šetrné, jsou to malé jehličky, takže si to zvládám píchat i sama nebo mi pomáhá syn Jarda,“ svěřila se.

Ukrutné bolesti ji trápily půl roku. „A s tím se špatně žije. Některé dny pro mě byly fakt peklo a těšila jsem se celý den na to, až budu doma,“ přiznala. I navzdory peklu, které prožívala, totiž točila a chodila na zkoušky do divadla!

Témata: Jaroslava Obermaierová seriál Ulice