Svatba hvězd Ordinace: Patrik Děrgel a Markéta Frösslová si řekli ANO!

Patrik Děrgel a Markéta Frösslová se vzali! 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. června 2019 8:59

I když mají tříletého synka, své ANO si řekli až teď o víkendu! Řeč je o nových hvězdách seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Patriku Děrgelovi (30) a Markétě Frösslové (31)!

Patrik a Markéta tvoří pár nejen v Ordinaci, ale i v soukromém životě! A zatímco v seriálu hrají manžele, svatbu v reálu podstoupili teprve před pár dny.

A zatímco Markéta už točí, Patrik se před kamerami objeví až v srpnu. V nováckém seriálu ztvární roli syna doktora Máry v podání Roberta Jaškówa (49). Markéta pak bude hrát jeho ženu Táňu, která svým příchodem oživí dávné problémy, jež měly zůstat pohřbeny v minulosti. Skřípat to bude například mezi ní a její tchyní, kterou hraje další nová posila Ordinace, herečka Mahulena Bočanová (52).

Herci se seznámili při natáčení seriálu Cesty domů, kde oba hráli. V roce 2016 se jim narodil syn Vavřinec.

Patrik Děrgel se věnuje i divadlu, v sezóně 2015/2016 se stal členem souboru Činohry Národního divadla v Praze, Je také držitelem ceny Alfréda Radoka v kategorii Talent roku za rok 2013. televizní diváci si jej mohou pamatovat nejen z pohádky Korunní princ, ale i seriálů Ulice a Modrá kód. V roce 2018 se objevil v páté řadě televizní soutěže Tvoje tvář má známý hlas, skončil na třetím místě.

Markéta Frösslová na sebe upozornila rolemi v seriálech Redakce, Pojišťovna štěstí a Proč bychom se netopili. Objevila se také ve filmu Účastníci zájezdu.

Témata: Patrik Děrgel Markéta Frösslová Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 svatba