Jaromír Jágr na rovinu o ženách: Takhle to teď mám!

Jaromír Jágr 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. června 2019 16:57 | Aktualizováno: 17. června 2019 22:09

Legendární hokejista Jaromír Jágr si nedávno prošel rozchodem, ani s modelkou Veronikou Kopřivovou mu to nevyšlo. Teď se rozhodl na rovinu promluvit o tom, jak to má momentálně se ženami. Našel si už novou přítelkyni?

O uplynulém víkendu se potvrdilo, že Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová už nějaký čas netvoří pár. Modelka ihned skočila po hlavě do dalšího vztahu s modelem Miroslavem Dubovickým, a tak se logicky nabízela otázka, zdali má někoho nového i legendární hokejista.

„Opravdu nejsem blázen, musím si nejdřív odlehčit od práce,“ odvětil Jágr Expresu a naznačil, že současné pracovní vytížení mu neumožňuje najít si novou partnerku. Momentálně jej totiž daleko víc trápí jiné záležitosti.

„Hraji hokej (stále, a ve 47 je to fakt náročný), do toho skládání hráčů a zaměstnanců, vybírání trenérů, shánění sponzorů. A v neposlední řadě obíhání okolo rekonstrukce našeho zimáku, střecha je v havarijním stavu a máme výjimku už jen rok. To jsou tři zaměstnání, je toho opravdu hodně,“ hájil se hráč, který nosí na dresu číslo 68.

Přejme mu, aby tu pravou našel dříve než v 68 letech. S Kopřivovou je to už několikátý opravdu vážný vztah, který skončil krachem. Po boku Jágra se v minulosti vystřídali Iva Kubelková, Andrea Verešová nebo Inna Puhajková, ani s jednou to ale legendárnímu hokejistovi neklaplo.

Těžko říct, zdali se opravdu definitivně vzdal Kopřivové, pro kterou měl jen slova chvály. I po rozchodu na její adresu uvedl, že byla super. Někteří lidé se navíc domnívají, že Veroniku vztah s modelem brzy omrzí.

Témata: Jaromír Jágr