Karel Gott šokoval Slovensko! Upadl mu nos!

Karel Gott 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. června 2019 14:51

Sláva zpěváka Karla Gotta sahá daleko za hranice Česka. Není proto divu, že se jeho zdraví přetřásá například u našich sousedů stejně, jako u nás. Ti jsou ale nyní v šoku!

Slovenská média si bedlivě všímají dění kolem několikanásobného slavíka Karla Gotta. Neunikla jim ani zpráva o nepříjemném zranění, které mistr utrpěl. A ta zaplnila přední stránky tamních online deníků.

"Gottovi hrozilo, že bude mít navždy zohavenou tvář: Nos si do nemocnice přinesl v ruce," píše  například magazín Nový čas s tím, že Gott patřil k nejzbožňovanějším československým umělcům a vždy dbal na to, aby vypadal dokonale.

Magazín dodává, že nechybělo moc, a pověst milovníka a idola žen by byla ta tam. Stejně jako ostatní tamní média i on upozornil na šokující odhalení z knihy Náš Karel, o kterém o víkendu své čtenáře informoval stars24.cz.

Gottův dlouholetý manažer František Janeček v knize prozradil, že Gott měl nos přišitý. Lékaři k tomuto kroku museli přistoupit poté, co měl zpěvák havárii s autem. 

Zpěvák tehdy jel s Milanem Chladilem, který se svým jeepem narazil do stromu. Gott to tehdy pořádně odnesl, proletěl hlavou oknem a skončil v péči lékařů.

Témata: Karel Gott