Hana Krampolová poprvé promluvila z nemocnice! Žadoní o pomoc!

Hana Krampolová před odletem do Tuniska

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. června 2019 14:19 | Aktualizováno: 17. června 2019 22:09

Hana Krampolová konečně promluvila o svém zdravotním stavu, který se z pozice vzdáleného pozorovatele zdá být celkem vážný. Ona sama však tvrdí, že je úplně v pohodě. Proč tedy svolila k tomu, že půjde do léčebny?

Manželku známého baviče Hanu Krampolovou před nedávnem opět hospitalizovali kvůli nechutenství, přesto její největší přání není, aby se vyléčila. Hana chce… „Jít domů, venku je krásně, chtěla bych jít s pejskem na procházku, dát si dobré kafíčko,“ prozradila v rozhovoru pro Blesk.

Humbuk kolem vlastní osoby označila za zbytečný, jelikož se podle vlastních slov cítí dobře. „Jsem úplně v pohodě. Bylo mi vlastně špatně jen jednou, a to po nějakých prášcích,“ tvrdí Krampolová. Prokazatelně přitom minimálně dvakrát zkolabovala, z toho jednou na dovolené v Tunisku. Co se v Africe přihodilo?

„Tam jsem vypila limonádu s ledem a udělalo se mi divně šoufl. Ale jen na chvilku. Třeba bylo něco s tou vodou, co z ní dělali ten led. Jenže všichni se báli, a proto zavolali do nemocnice,“ líčí svou verzi příběhu manželka herce a moderátora Jiřího Krampola, který už je naprosto zoufalý.

Jedno možné řešení ale přece jen vidí – přeje si, aby jeho ženu vzali do léčebny. „Tam mi prý pomůžou, ale moc tomu nevěřím. Ale kvůli Jiříčkovi tam pojedu, slíbila jsem mu to. Prý tam budeme sázet kytičky a hrát volejbal,“ vysvětluje Krampolová.

Sama si přitom ideálně strávené léto představuje úplně jinak. „Chtěla bych odjet někam s manželem, ale ne k moři, jen v Čechách hezky do přírody. I s pejskem. Aby tam bylo hezky a dobře,“ zasnila se Hanka, která už by chtěla klid. Pak by tedy měla poslouchat lékaře, aby se konečně dostala ze všech problémů.

Témata: Hana Krampolová