Tohle se Čechům nebude líbit! Jiří Krampol drsně pošlapal Ulici a Ordinaci!

Krampol, Jiří 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. června 2019 11:59

Nekonečné seriály, jako Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě, každý den přikovají k obrazovkám desetitisíce lidí. Herec a moderátor Jiří Krampol nad nimi ale jen nechápavě kroutí hlavou. A doufá, že se na ně lidé přestanou dívat!

Krampol by podle svých slov nikdy v takovém seriálu nehrál. Vadí mu, že nikdy není jisté, co se s jeho postavou stane. A nekonečné seriály navíc považuje za blbost.

"Nevíte, jaká ta postava je, jaká bude za čas, když se to píše za pochodu. To se mi nelíbí, proto bych do toho nešel. Vždyť je to občas blábol, protože se během pěti minut může někdo rozejít, dát dohromady a třeba umřít," řekl pro pro Expres Krampol.

Tvrdí, že několik nabídek na natáčení takového seriálu už dostal, nikdy je ale nepřijal. Chce hrát jen v seriálech, které jsou hezké. A s těmi už má své zkušenosti.

Krampol také doufá, že se lidé budou dívat na jinou televizní a seriálovou tvorbu. Chápe ale údajně, že herci, kteří v nekonečných seriálech hrají, mají hluboko do kapsy a potřebují nutně peníze.

Témata: Jiří Krampol seriál Ulice Seriál Ordinace v růžové zahradě 2