Dáda Patrasová dostala od Felixe podpásovku: Dcera se kamarádí s jeho milenkou!

Felix Slováček s dcerou René 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. června 2019 12:13 | Aktualizováno: 17. června 2019 14:37

Herečka Dáda Patrasová už několik let řeší problémy ve vztahu s manželem Felixem Slováčkem. Dokonce mu občas hrozí rozvodem, ale nic nepomáhá. Známý hudebník teď navíc získal nečekaného spojence.

Tohle je pro Dádu Patrasovou další nečekaná rána. Dcera jejího manžela Felixe Slováčka si rozumí s jeho milenkou Lucií Gelemovou. Naštěstí pro herečku nejde o jejich společnou dceru Aničku, která se s výtvarnicí údajně nikdy nesetkala, ale jen o dabérku René Slováčkovou.

René je dcerou z prvního manželství saxofonisty s Renée Wevelspielovou, které skončilo krachem. Slováčka neviděla od svých sedmi let a ani ho nepovažovala za otce. Před lety se nechala slyšet, že je to pro ni cizí člověk. V posledních letech je ale vše jinak.

Dnes šestasedmdesátiletý hudebník totiž své ztracené dceři zavolal před oslavou svých sedmdesátin. „Táta mi zavolal den předem a to byl pro mě docela šok, ale šla jsem, ale byly to tedy pro mě hrozný nervy, to musím říct. Pak jsme šli na oběd, nerozebírali jsme to, začali jsme od nuly,“ cituje Expres slova René Slováčkové .

Druhý začátek jejich vztahu se – zdá se – nesmírně vydařil, jelikož dabérka nyní vyráží na výlety s otcem a jeho o poznání mladší milenkou Lucií Gelemovou, která se se svými zážitky s Felixem chlubí na Instagramu.

Zhruba před čtrnácti dny se na jejím profilu objevila fotografie Slováčka v objetí s dcerou René. „Neopakovatelný víkendový výlet s naší báječnou René Slováčkovou,“ napsala ke snímku Gelemová. 

Témata: Felix Slováček René Slováčková Dagmar Patrasová Lucie Gelemová