Útok na hvězdu Novy. Fotka Lucie Borhyové pobouřila Čechy!

Borhyová, Lucie 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. června 2019 10:51 | Aktualizováno: 17. června 2019 22:12

Lucie Borhyová (41) je stálice mezi českými moderátory. Od roku 1999 Televizní noviny na TV Nova a od roku 2005 také magazín Víkend, díky čemuž získala zástupy věrných fanoušků. Jenže ti umí také dát jasně najevo, když se jim nelíbí, jak se Lucie chová!

Borhyová je zamilovaná a doslova září! Vztah s o jedenáct let mladším podnikatelem Michalem Smečkou jí prostě svědčí! Jenže podle fanoušků se občas chová spíše jako puberťačka.

Moderátorka na sociálních sítích sdílela momentku, jak si na dálnici během natáčení upravuje make-up. „Někde uprostřed dálnice...přípravy na natáčení,“ napsala k fotce. Lidé ji ihned začali chválit, že vypadá výborně.

Jenže dost lidí její chování a vzhled s ohledem na její věk kritizovalo! Místo tradičních kostýmků na sobě totiž měla tričko s širokým výstřihem a především odrané džíny s obří dírou na koleni!

„Na co si tady hraješ, ty budeš ve stáří hodně trpět,“ napsal jí jeden z naštvaných fanoušků. Další mají za to, že vypadá, jako by se chystala natáčet nějaký film pro dospělé.

„Měla jsem ji ráda, je to dobrá moderátorka a ne celebrita. No, má strach ze stárnutí, tak se předvádí vím, že bude hodně připomínek, ale každý si může napsat svůj názor,“ přidala se další Češek. „Všechno OK, až na ty rozervaný kaťata ,,,to je tak pro náctiletý!“ přidal se další.

Témata: Lucie Borhyová