Neoblomný Jiří Krampol: Hanka těžce nese nekompromisní zákaz!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. června 2019 10:07 | Aktualizováno: 17. června 2019 22:12

Trápení herce Jiřího Krampola s manželkou Hankou nekončí. Jeho žena je po dalším kolapsu opět v nemocnici, přesto nedokáže přestat myslet na cigarety. Proto musel zaznít jasný zákaz pro všechny, kdo s ní přijdou do styku.

Manželka známého baviče Hana Krampolová je momentálně opět v péči lékařů, kteří se snaží vyléčit její nechutenství. Zdravotní problémy ji provází už delší dobu, poprvé zkolabovala v březnu, podruhé během květnového pobytu v Tunisku. Proto skončila ihned po návratu z něj opět na kapačkách v nemocnici.

Její manžel Jiří Krampol sice neztrácí víru, že se jeho žena vzpamatuje, ovšem ne vždy to vypadá úplně růžově. Zdravotnický personál si měl stěžovat, že Hanka nesní za celý den ani půl rohlíku, navíc se neustále ptá po cigaretách, které její problémy jen umocňují.

Herec a moderátor proto musel rázně zasáhnout a zakázal veškerým návštěvám nosit cigarety jako dárek. „Pan primář mě výslovně varoval. Cigára totiž ničí účinek léků, které Hanička dostává. A já chci, aby se uzdravila,“ měl říct Krampol podle Blesku.

Nařízením lékařů se řídí i on sám, což jeho žena těžce nese. „Jiříček mi odmítl přinést cigarety, které mám doma. Tady je to těžké, stejně nesmím jít na zahradu kouřit sama, jen s doprovodem. A každý den návštěvy nemám. Bojím se proto třeba abstinenčních příznaků,“ svěřila se Blesku se svými obavami.

Jinak se ale podle svých slov cítí dobře, před časem si proto postěžovala, že jí doktoři nechtějí pustit domů. Právě toho se obával Jiří Krampol, kterého děsila představa, že jeho manželka podepíše revers.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová