Jágrova ex prosí o pomoc: Luxusní dovolená se změnila v peklo!

Inna Puhajková 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. června 2019 9:10 | Aktualizováno: 17. června 2019 22:13

Inna Puhajková, modelka a moderátorka, která se proslavila vztahem s hokejistou Jaromírem Jágrem, si vyrazila na exotickou dovolenou na Kapverdy,. Jenže počáteční idylka se brzy změnila v pořádné drama!

Sporťačka Inna před pár dny vyrazila dovolenou na Kapverdy, kde na ni čekalo slunce, krásné pláže a teplé moře. Jenže právě sluníčko jí hned udělalo čáru přes rozpočet. „Klasicky do spálena, jinak by to nebyla pořádná dovolená,“ posteskla si krátce po příjezdu.

To ji ale nerozhodilo a domů fanouškům poslala sérii fotek ve světlých lehoučkých šatech. Jenže chvíli na to už jí do smíchu nebylo! Dovolená se během krátké doby změnila v bolestivé peklo.

„Potřebuju radu. Jsem ‚upoutaná‘ na lůžko, absolutně nefunkční, vypadá to na úpal, asi. Příznaky: bolest hlavy, kůže, malátnost. Máte nějakou zkušenost, co na to zabírá,“ svěřila se na sociálních sítích Inna.

„Vypila jsem tři litry vody, dávám si studený ručník za krk. A v sobě mám už dva ibalginy, po kterých ze mě leje jako z konve. Po tom jediném se mi vždy alespoň trochu uleví,“ popisovala svůj stav moderátorka.

a instagramu zveřejnila fotku, na které nevypadá právě nejčerstvěji. „Tak takhle jsem dopadla,“ posteskla si. Ocenila ale všechny rady a tipy, které ji lidé poslali. „Vesměs jste se shodli na ochlazování ve sprše plus obklady, které, jak vidíte, poctivě praktikuji,“ dodala Inna s tím, že v posteli strávila 27 hodin a že už je jí tak o 30 procent lépe.

Nakonec se u jí udělalo tak dobře, že se na pláž vrátila. „Je to na dobré cestě, chuť na Snickers mě vytáhla z postele. Spojila jsem to s procházkou po pláži a hned je mi líp,“ pochvaluje si Inna. Jediné, co jí kazí náladu, je fakt, že její dovolená už končí!

Témata: Inna Puhajková Jaromír Jágr dovolená Kapverdy