Šokovaná vítězka StarDance o změnách: Nic nám neřekli!

Veronika Lálová (tanečnice) 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. června 2019 20:25

Tanečnice Veronika Lálová patřila k nejúspěšnějším účastnicím StarDance - několikrát došla do finále a jednou dokonce zvítězila. Kvůli chystaným změnám se však už na parketu neobjeví. Co na nynější revoluci říká?

Česká televize v právě končícím týdnu oznámila změny týkající se podzimní jubilejní řady taneční soutěže StarDance. Jednou z nich je kompletní obměna sestavy profesionálních tanečníků, která se týká i Veroniky Lálové, někdejší vítězky po boku herce Zdeňka Piškuly.

Úspěch v taneční soutěži Lálovou vystřelil rovněž mezi celebrity, na Instagramu ji k dnešnímu dni sleduje přes 20 tisíc fanoušků. I proto svého konce ve StarDance lituje, ačkoliv jí nepřekvapil. „Tušila jsem, že se letos budou dít velké změny, ale do poslední chvíle jsem nevěděla co,“ přiznala pro Expres.

Pro zásah televizní produkce však má pochopení. „Chtěli ten desátý ročník prostě oživit, dát šanci někomu jinému, kdo je v tom nováček, já je chápu,“ pokračovala několinásobně finalistka soutěže.

Přesto konce ve StarDance zalitovala. „Nebudu lhát, že mě to nemrzí, asi všechny nás to mrzí, ale to je prostě život,“ konstatuje Lálová, která má v plánu držet palce svým nástupcům po boku známých tváří.

„Já na StarDance určitě nezanevřu a půjdu se podívat na natáčení. Vždyť já vždycky dotancovala až do finále, tak jsem celý ten večer neviděla nikdy z hlediště,“ uzavřela svůj rozhovor pro zmíněný server.

Témata: Veronika Lálová (tanečnice) StarDance