Karel Gott opět ve studiu: Zpívá o životním poslání!

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. června 2019 16:48 | Aktualizováno: 16. června 2019 17:29

Osmdesátiny legendárního zpěváka Karla Gotta se neúprosně blíží, ale Mistr nemá na odchod do důchodu sebemenší pomyšlení. Důkazem je jeho návrat do studia, kde nahrál novou píseň.

Jak už jsme vás včera informovali, legendární zpěvák Karel Gott si k červencovým osmdesátým narozeninám nadělí další originální dárek. Chystaný dokument doplní nová verze jeho legendárního hitu Jdi za štěstím, kterou nahrál se symfoniky Českého rozhlasu.

Podle Mistra má každý ze zpěváků s jeho zkušeností v repertoáru píseň, která symbolizuje jeho cestu a poslání. „Pro mě osobně je to právě píseň Jdi za štěstím, proto jsem se k ní chtěl po letech vrátit a dát do ní ze mě něco nového, co jsem právě za svou éru zpěváka populární hudby zažil,“ vysvětluje na webu Českého rozhlasu.

„Děkuji proto Českému rozhlasu Dvojka, že mi umožnil tuto píseň znovu nazpívat a doufám, že posluchači vyčtou z mého projevu polohu pokory a vynikajících zážitků na mé cestě ke štěstí,“ dodal zpěvák, který 14. července oslaví osmdesátiny.

Právě v den významného životního jubilea zazní nová verze písně Jdi za štěstím ve vysílání Českého rozhlasu, který navíc připravuje speciální program. Podrobnosti se Gottovi fanoušci dovědí už brzy.

Mezitím se však mohou na webu veřejnoprávního média zúčastnit hlasování o nejoblíbenější písničku z repertoáru legendárního zpěváka a zanechat mu narozeninový vzkaz.

Témata: Karel Gott