StarDance plná nových jmen: Eben a Kostková v OHROŽENÍ?!

Marek Eben a Tereza Kostková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. června 2019 13:17 | Aktualizováno: 16. června 2019 23:30

Česká televize se před letošní StarDance rozhodla, že je třeba pořádné okysličení soutěže. Diváci se nestačí divit záplavě nových jmen a obávají se o budoucnost moderátorů Marka Ebena a Terezy Kostkové. Jak to s nimi bude?

Tvůrci soutěže StarDance vybalili v tomto týdnu na diváky spoustu změn, které připravili pro podzimní jubilejní desátou řadu. Kupříkladu se obmění celá sestava profesionálních tanečníků, naopak co se týče moderátorské dvojice, zůstane vše při starém.

Už od roku 2006 ji tvoří Marek Eben a Tereza Kostková. „Moc se na to naše jubileum těším,“ řekl Blesku Eben. Kostková dodala, že když před třinácti lety nabídku přijímala, netušila, jaký fenomén se z taneční soutěže vyklube.

Marek Eben se negativního dopadu změn neobává, spíš naopak. „Moc se těším na nové porotce, kteří budou jistě velkým oživením celého formátu, navíc je oba znám a vážím si jich,“ uvedl na adresu Richarda Genzera a Jana Tománka, kteří nahradí Radka Balaše a Václava Kuneše. Angažmá populárního komika kvituje i Kostková.

„To je skvělé, že tam s námi bude i Geňa! Zrovna jsem s ním mluvila a... Nic mi neřekl!“ prozradila herečka. „Richard Genzer je vtipný člověk, dokonce velmi vtipný, nehledě na to, že je také erudovaný. V této soutěži by u porotců nestačilo být pouze populární. Porotce musí vědět, o čem mluví, a to Richard jako tanečník přesně ví,“ konstatuje Eben.

Zkušený moderátor nepochybuje ani o druhém novém porotci. „Jan Tománek si prošel třemi ročníky StarDance a navíc je majitelem taneční školy, takže i on je skvělou volbou do poroty. Už se na ně na oba moc těším,“ smetl ze stolu veškeré pochybnosti diváků už s předstihem.

Témata: StarDance Marek Eben Tereza Kostková Richard Genzer