Má Jágr ještě šanci? Nový přítel Kopřivové nemá nejlepší pověst!

Miroslav Dubovický 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. června 2019 10:52

Modelka Veronika Kopřivová poslala k ledu legendárního hokejistu Jaromíra Jágra a údajně už ho nahradila novým přítelem. Model Miroslav Dubovický ale nemá zrovna nejlepší pověst. Má snad Jágr ještě šanci?

Model Miroslav Dubovický dostal včera konečně trochu klidu. Někdejší finalista Muže roku je totiž společně s Jaromírem Jágrem a Veronikou Kopřivovou třetím vrcholem milostného trojúhelníku. Naštěstí pro něj včera všichni upírali pozornost na modelku s hokejistou, kteří konečně přiznali rozchod.

O novém příteli, kterým má být Dubovický, však Kopřivová neřekla ani slovo, ačkoliv byli společně přistiženi, jak si spolu na veřejnosti projevují náklonnost. „Mirkovi se Veronika líbí, on je zaměřený na modelky,“ prozradil už dříve zdroj z jeho okolí.

Jinak o něm ale jeho přátelé nemluví zrovna dvakrát lichotivě. „Nemohl by být s žádnou obyčejnou holkou. Ale co tak vím, chce se tím spíš zviditelnit, než že by stál o trvalý vztah. Nějaká zábava a hlavně články. Už se o něm dlouho nepsalo, tak to možná potřeboval trošku rozvířit,“ tvrdí informátor Expresu.

Dubovického lidé z jeho okolí zkrátka nešetří. „Mirek jí nemá co nabídnout, jen hezké tělo. Sám by rád žil v bohatství a ve slávě. To asi Verču dlouho bavit nebude,“ myslí si další zdroj zmíněného serveru.

Sama Kopřivová se nechala slyšet, že je momentálně šťastná, ovšem nechtěla říct, zdali za tím je někdo třetí. Štěstí v budoucím životě jí popřál i legendární hokejista.

Témata: Miroslav Dubovický Veronika Kopřivová Jaromír Jágr