Kopřivová o rozchodu s Jágrem: Něco byla pravda! A nový přítel?

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 19:01

Hokejista Jaromír Jágr vyprovokoval Veroniku Kopřivovou k prvnímu oficiálnímu vyjádření k jejich rozchodu. Modelce nezbývalo než přiznat pravdu, ovšem o novém příteli neřekla vůbec nic.

Původně chtěla modelka Veronika Kopřivová zatloukat, co to půjde, ale hokejista Jaromír Jágr jí svým dnešním prohlášením, v němž potvrdil rozchod, udělal čáru přes rozpočet. Veronika musela chtě nechtě s pravdou ven a po 18. hodině zveřejnila na svém instagramovém profilu vlastní vyjádření.

Na úvod si postěžovala na pozornost médií. „Celou dobu, co jsem veřejnosti ‚na očích‛ vznikají různé spekulace. Většina z nich byla úplně smyšlená, některé byly založeny na pravdě, ale dost přikořeněny,“ uvedla někdejší účastnice Miss s nadějí, že prohlášením ukončí „kolotoč spekulací“.

„S Jaromírem už nějakou dobu netvoříme pár a nežijeme spolu. Rozhodla jsem se jít vlastní cestou. Odpovědi na otázky co, kdy, kde, proč a jak, jsou čistě naše osobní věc a ostatní jsou a budou jen spekulace,“ pokračovala Kopřivová.

Rozchod podle jejích slov neventilovali, protože měli pracovní povinnosti a potřebovali čas. „Každý z nás už má svůj život, ale vycházíme spolu a vzájemně se respektujeme,“ vzkázala modelka fanouškům.

Na závěr uvedla, že tento příspěvek je jejím jediným oficiálním vyjádřením k situaci, navíc jej má v plánu za pár dní z instagramového profilu smazat. O vztahu s modelem Miroslavem Dubovickým „nečekaně“ nepadlo ani slovo.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr