Agáta Prachařová je odhodlaná jako nikdy předtím: Jde se na to!

Agáta Prachařová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 18:18 | Aktualizováno: 16. června 2019 23:30

Agáta Prachařová se vrátila z Izraele plná odhodlání s jednou věcí skoncovat. Modelka, která si prochází intenzivní krizí ve vztahu s manželem Jakubem Prachařem, se do toho včera pustila.

Agáta Prachařová se ve čtvrtek po více než třech týdnech v Izraeli vrátila domů a zdá se, že dobrá nálada jí neopustila. Však se hned po návratu nechala slyšet, jak byl výlet do zahraničí skvělý a jak moc si ho užila. Doma v pražském Suchdole jí naopak čeká hodně práce.

Proto neváhala a hned po příjezdu vzala do rukou vidle a pustila se do zahradničení, na které se dle sloupku pro jeden magazín moc těšila. „A jde se na to… místo zahrady je to prales,“ napsala k fotografii v neobvyklém pracovním oděvu. Jako by pro ní po týdnech u moře byl problém odložit plavky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

A jde se na to...misto zahrady je to prales...#love #workgarden #womenpower #

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Čen 14, 2019 v 6:33 PDT

Naopak v bazénu, u kterého podle dalších snímků trávila dnešní den, se jí samozřejmě budou hodit. Možná se také chtěla ukázat manželovi, po kterém stále není ani vidu ani slechu.

Jakub Prachař v posledních dnech trávil čas (údajně jen pracovně) ve společnosti slovenské herečky Diany Mórové, se kterou byl Jakub podle anonymních zpráv adresovaných Agátě své ženě nevěrný. Dojde tedy na rozvod?

Agáta se naposledy dotazu na konec manželství vyhnula odpovědí, že „se nic neděje“. „O manželství už nic říkat nebudu,“ řekla s naprostým klidem v hlase serveru eXtra.cz. Sdílnější není ani Jakub. Kvůli dětem by si však měli případný rozvod pořádně rozmyslet.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař