Kopřivová přistižena s nástupcem Jágra! Jak dlouho chce zatloukat?

Veronika Kopřivová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 17:36

Zatloukat a zatloukat! Tak zní nejnovější motto modelky Veroniky Kopřivové, která poslala k ledu hokejistu Jaromíra Jágra a už ho nahradila novým přítelem. Dokonce už se s ním nechala přistihnout na veřejnosti.

Začíná to být pořádné divadlo. Zatímco legendární hokejista Jaromír Jágr dnes rozchod s Veronikou Kopřivovou potvrdil, modelka odmítá cokoliv prozradit, jelikož si údajně střeží své soukromí. Teď to však vypadá, že se jí to úplně nedaří. Přistihli jí totiž na veřejnosti s novým přítelem Miroslavem Dubovickým.

„Docela jsem koukala, když jsem před čtyřmi dny viděla Veroniku u vedlejšího stolu, jak se tam líbá s tím klukem, já myslela, že je pořád s Jágrem,“ ozvala se Expresu očitá svědkyně rande Kopřivové a Dubovického a zmíněnému serveru dodala i fotodokumentaci. „Mohl je vidět kdokoliv, on ji tam ohmatával normálně veřejně,“ popisuje dále.

Server navíc upozornil na to, že zatímco Kopřivová seděla v kavárně v Praze, na sociální síti se snažila vytvářet iluzi, že je stále ještě v Itálii. Modelka zkrátka evidentně měla potřebu o celé záležitosti zatloukat, aby nevyšla na povrch.

To se jí však nepovedlo, a tak od čtvrtečního večera celé Česko žije kauzou jejího rozchodu s legendárním hokejistou a národní modlou Jaromírem Jágrem. Ten už konec jejich vztahu potvrdil, však o něm téměř nikdo nepochyboval ani předtím.

Informaci o rozchodu totiž neoficiálně potvrzovali jak lidé z okolí Jaromíra Jágra, tak blízcí Veroniky Kopřivové. Modelka přesto mlží a na obrat o 180 stupňů to zatím opravdu nevypadá.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický Jaromír Jágr