Regina Rázlová zkolabovala: Do akce museli záchranáři!

Regina Rázlová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 15:27 | Aktualizováno: 16. června 2019 1:41

Herečku Reginu Rázlovou v posledních týdnech pronásledují velké problémy. Nejprve jí shořelo auto, teď jí postihl kolaps před divadelním představením. Do akce dokonce museli záchranáři.

Jednasedmdesátileté herečce Regině Rázlové se v poslední době přilepila smůla na paty. Nedávno jí po cestě do Prahy vzplálo auto a šokovaná umělkyně z něj zvládla vystoupit jen díky duchapřítomným kolemjdoucím. Teď se jí stala další nepříjemnost, při které se neobešla bez pomoci ostatních lidí.

Během přípravy na představení Noc na Karlštějně, které měla odehrát v Hrádku u Nechanic, totiž následkem nesnesitelných veder zkolabovala. Produkční jí dokonce museli zavolat záchrannou službu.

„Byli bezvadní a absolutně profesionální. Bylo strašný vedro a v publiku bylo tisíc lidí, takže pomáhali i docela dost lidem z publika,“ řekla Blesku Rázlová, kterou strašně bolely záda a bylo jí slabo z přehřátí organismu.

Podobně jako v případě hořícího automobilu naštěstí všechno dobře dopadlo. Herečka totiž podle informací Blesku představení hrdinně odehrála, ovšem až po adekvátním ošetření.

Záchranáři jí údajně zavedli infuzi, kterou dostala z preventivních důvodů i o den později při představení na Sychrově. „Už je mi super,“ stojí si za svým Regina Rázlová.

Témata: Regina Rázlová