Jaromír Jágr o rozchodu! Co mu Kopřivová provedla?

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 14:45 | Aktualizováno: 16. června 2019 1:36

Dámy, pozor! Legendární hokejista Jaromír Jágr je opět k mání. Jako první z aktérů aféry kolem modelky Veroniky Kopřivové totiž přiznal, že došlo k rozchodu. O jejím novém příteli však – zdá se – nic neví.

Celé Česko od čtvrtka s napětím sleduje milostný trojúhelník, který tvoří hokejista Jaromír Jágr, modelka Veronika Kopřivová a její údajný nový přítel Miroslav Dubovický. Legendární sportovec, který dosud ke kauze jako jediný mlčel, teď konečně přiznal, že žádný trojúhelník vlastně není.

„S Veronikou už nějakou dobu pár netvoříme, každý z nás si tedy může dělat, co chce. Tuto informaci jsme nezveřejňovali, protože je to čistě naše soukromá věc,“ odpověděl na dotaz Expresu a potvrdil tak rozchod, o kterém se zatím vlastně jen čile spekulovalo.

Kopřivová totiž uvedla, že své soukromí komentovat nebude. „Pokud budu chtít něco sdělit, tak to udělám prostřednictvím svého Instagramu,“ nechala se slyšet modelka s tím, že by jí zajímalo, kde se tyto informace berou. Jak se však ukázalo, o žádné drby nešlo.

Už dříve konec vztahu potvrdili blízcí modelky a mnoho naznačili i lidé z okolí samotného Jágra. Zdroj z kladenského hokejového klubu prozradil, že ač v sezóně chodila na zápasy Rytířů, po jejím konci už se na Kladně neukázala.

Otázkou však je, zdali je model Miroslav Dubovický opravdu jejím novým přítelem. Někdejší účastník Muže roku odkazuje novináře na modelku, ta však evidentně nic nepřizná. Dokonce někteří známí Dubovického si nejsou jistí, zdali s Kopřivovou pár. Pravdu nejspíš ukáže až čas.

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová