Danielu Kolářovou nadále trápí zdraví: Opět ruší představení!

Kolářová, Daniela

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 11:35

V květnu podstoupila herečka Daniela Kolářová blíže nespecifikovanou operaci, po které musela odříct účast na několika akcích. Zdraví jí ovšem trápí dosud, což značně zasahuje do programu jednoho divadla.

Herečka Daniela Kolářová se pořádně přepočítala. Domnívala se, že po operaci, kterou narychlo podstoupila koncem května, už bude touto dobou v pořádku a zpátky v pracovním procesu. Fanoušky však musela znovu zklamat.

Podle informací deníku Aha! musela do divadla znovu poslat omluvenku. Z nemocnice je sice už několik týdnů doma, ale na zvládnutí červnového hodinu a půl trvajícího představení to ještě není.

„Ze zdravotních důvodů jsme nuceni přesunout představení Odpočívej ve svém pokoji naplánované na 14. června na náhradní termín 31. srpna 2019 od 19 hodin. Děkujeme za pochopení a ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace,“ uvedlo dle Aha! Studio Dva den před plánovaným představením.

Marketingový ředitel zmíněného divadla už dříve uvedl, že důvodem jsou zdravotní problémy někoho ze souboru, ale nechtěl specifikovat, o koho se jedná. Nikdo však nepochybuje, že jde právě o Kolářovou.

Herečka totiž musela už v květnu odříct účast na slavnostním ceremoniálu, kdy jí na plzeňském Komedy festu uváděli do pomyslné síně slávy. Skleněnou sošku si však osobně převzal jen její častý kolega Zdeněk Svěrák, Kolářová se z akce omluvila.

Témata: Daniela Kolářová