Byla Kopřivová Jágrovi nevěrná? Promluvili lidé z okolí hokejisty!

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 10:10

Modelka Veronika Kopřivová údajně poslala legendárního hokejistu Jaromíra Jágra k ledu a nahradila ho mladším přítelem. Zdroje z okolí „osmašedesátky“ navíc potvrzují, že se neví, kde Kopřivová je.

Od čtvrtečního večera hýbe celým Českem aféra milostného trojúhleníku, který tvoří dlouhodobí partneři Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou a model Miroslav Dubovický. Ten má být dle dostupných informací novým přítelem modelky, však spolu poslední dny strávili v Itálii.

Kopřivová a Dubovický vztah odmítají přiznat. Někdejší účastnice České Miss se ke svému soukromí zásadně nevyjadřuje a model novináře rozpačitě odmítá nebo je odkazuje na Veroniku.

Neshodují se ani zdroje z jejich okolí. Zatímco blízcí Kopřivové rozchod s Jágrem potvrdili a nepřímo ukázali na Dubovického jako na jejího nového přítele, lidé z blízkosti modela tvrdí, že ve skutečnosti s Veronikou pár netvoří.

Přinejmenším o rozchodu Kopřivové a Jágra už však pochybuje málokdo. „Já vlastně ani nevím, kde je. Když byla sezona, pravidelně byla na zápasech, ale je pravda, že jsem ji na Kladně už dlouho neviděl,“ řekl Expresu ke kauze člověk z kladenského hokejového klubu, kde legendární hokejista působí.

Jágr se k aféře zatím nevyjádřil, před časem však na Instagramu psal o tom, jak je třeba se přenést přes prohru. Jeho hokejový klub přitom v uplynulé sezóně slavil samé úspěchy. Mluvil tedy o vztahu s Kopřivovou? Kdoví.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr Miroslav Dubovický