Erbová a Gulaši: Drsná dohra rozchodu! Co bude s miliony?

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. června 2019 14:21 | Aktualizováno: 14. června 2019 22:46

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši si před pár dny řekli definitivní sbohem, ale společné vazby budou zpřetrhávat jen složitě. Pojí je totiž společný byznys, v němž mají dohromady miliony korun. O co přesně jde?

O tom, že modelka Vlaďka Erbová vlastní několik bytů v rodném Mostě, kam se má po nedávném rozchodu údajně opět přestěhovat, jsme vás již před časem informovali. Tyto nemovitosti si měl nárokovat také její exmanžel, odsouzený fotbalista Tomáš Řepka. Teď to však vypadá, že nejde o všechen její majetek.

Podle zjištění Expresu totiž Erbová se svým posledním partnerem, hokejistou Michalem Gulašim, skoupila v letech 2017 a 2018 dalších sedm bytů – pět v Mostě a dva v nedalekém Litvínově. Ačkoliv se tedy nedávno rozešli, nadále je pojí minimálně společný byznys v realitní oblasti.

Zatímco jinde by za sedm bytových jednotek zaplatili majlant, v severočeských městech stačí ke koupi nemovitosti o poznání méně peněz. Podle zmíněného serveru zaplatili za všech sedm bytů celkem 2,6 milionu korun, přičemž celé dva miliony tvořila hypotéka.

Některé z bytů se prý nachází v lokalitách, kde nájemníci žijí ze sociálních dávek. Podle experta osloveného Expresem se pronajímají za částku od 8 do 15 tisíc měsíčně a představují dobrou investici. Lidé zde nemovitosti nakupují jako "důchodové připojištění".

Otázkou však je, jak se mezi sebou Erbová a Gulaši nyní vypořádají. Jejich rozchod totiž podle dostupných informací neproběhl takovým způsobem, že by se o nich dalo říct, že se rozešli v dobrém. Ovšem záležitost kolem bytů je může donutit najít společnou řeč.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši