Dáda Patrasová má z ostudy kabát: Gottovi přeje k narozeninám měsíc předem!

Dagmar Patrasová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. června 2019 12:54

Od té doby, co herečka Dáda Patrasová objevila kouzlo sociální sítě Instagram, na ní nedá dopustit. Tentokrát si tam ale udělala pořádnou ostudu. Zpěváku Karlu Gottovi totiž popřála k osmdesátým narozeninám s měsíčním předstihem.

Jak to vypadá, když si k životnímu jubileu navzájem přejí celebrity, nemá mnoho z nás ani ponětí. Včera nás pod pokličku takového narozeninového přání nechala nahlédnout herečka Dáda Patrasová, avšak zároveň si utrhla pořádnou ostudu.

„Milý Karle, k Tvým zítřejším narozeninám Ti přeji vše nej! S láskou, Tvoje Dáda,“ stojí ve vzkazu, který včera Patrasová vyvěsila na svém instagramovém profilu. Na tom by sice nebylo nic tak zvláštního, jen kdyby legendární zpěvák Karel Gott dnes narozeniny opravdu slavil. V jeho rodném listě je ovšem uvedeno datum 14. července, nikoliv června.

Ačkoliv fanoušci Patrasovou pod příspěvkem upozorňují, že Gott oslaví životní jubileum až za měsíc, do dnešního poledne fotografie z jejího instagramového účtu nezmizela. Soudě podle její odpovědi „OMG“ si ovšem svou chybu uvědomila.

Protože šlo evidentně o ručně psané přání, je možné, že jej už během včerejšího dne Patrasová odeslala poštou na Bertramku. Ač jde o pořádný trapas, nikdo nepochybuje o tom, že Gott bude přáním potěšen, dokonce možná Dádě osobně poděkuje, že na něj myslela už s takovým předstihem.

Gott momentálně finišuje práci na chystaném narozeninovém dokumentu, který si k červencovým narozeninám nadělí sám. Spoustu dalších darů však dozajista obdrží od zástupu gratulantů.

Témata: Dagmar Patrasová Karel Gott