StarDance ani nezačala a už ztrácí diváky: Totální úpadek, Genzer nemá úroveň!

Richard Genzer a Jana Zelenková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. června 2019 12:11

Televizní stanice často nasazují pořady nevalné kvality, ovšem taneční soutěž StarDance je jednou z čestných výjimek. Podzimní řada plná změn se však některým divákům nelíbí už s předstihem a může za to třeba osoba Richarda Genzera.

Taneční show StarDance si za třináct let vybudovala pověst jednoho z nejoblíbenějších pořadů na tuzemských televizních obrazovkách, přesto se tvůrci rozhodli do zaběhnutého konceptu sáhnout a prakticky nenechali kámen na kameni. Chystané změny se mají dotknout sestavy profesionálních tanečníků i složení poroty.

Jedno ze dvou uvolněných míst porotců zaujme účastník poslední řady, komik Richard Genzer. Zatímco mnozí diváci to kvitují, některým se jeho volba z jednoho prostého důvodu příčí – StarDance považují za noblesní show, do které se komentáře člověka, který dělal např. Tele Tele, nehodí.

„Nevím, koho Richard Genzer svým dosavadním životem a vulgárním humorem přesvědčil k tomu, že se hodí do poroty pořadu na trochu vyšší úrovni,“ diví se jeden z diváků. „Na jeho vulgarity tedy zrovna zvědavá nejsem,“ zlobí se další, zatímco spousta fanoušků jen tiše přikyvuje.

Genzerův humor působí jako červený hadr především v kontrastu s laskavým humorem moderátora soutěže Marka Ebena. Ten se jej ale zastal. „Moc se těším na nové porotce, kteří budou jistě velkým oživením celého formátu, navíc je oba znám a vážím si jich,“ citoval z jeho slov server Aha!.

Některé fanoušky však ani Eben nepřesvědčí, Genzer navíc nyní jedinou osobou, která jim leží v žaludku. „Další úpadek, nejprve Koukalová a teď Genzer. Tak jsem asi skončila,“ vzkázala jedna z divaček patřící k té části národa, která Gabriele Koukalové nemůže odpustit její konec s biatlonem.

Témata: Richard Genzer StarDance Česká televize Gabriela Soukalová