Agáta Prachařová po boku neznámého krasavce! Kdo to je?

Agáta Prachařová s učitelem surfingu 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. června 2019 10:07 | Aktualizováno: 15. června 2019 3:06

Oko za oko, zub za zub. Když je můj manžel s jinou ženou, ukážu se taky s nějakým chlapem, řekla si nejspíš Agáta Prachařová a zveřejnila snímek s neznámým krasavcem. Je to snad nový přítel modelky?

Čas vyhrazený pro pobyt v Izraeli vypršel. Agáta Prachařová by měla být podle všech dostupných indicií zpátky v Česku, kde jí po více než třech týdnech odpočinku čekají zase jen samé nepříjemnosti. Už žádné malebné západy Slunce, už žádné surfování… A to jí bude – zdá se – mrzet ze všeho nejvíc.

„Pokud chceš poznat sám sebe, začni serfovat. V moři jsi sám a je to jen na tobě… Poprvé v životě jsem se za něco pochválila, je to prostě skvělý!“ napsala dcera herečky Veroniky Žilkové k videu z vyučování surfingu. Během něj však nepoznala jen sama sebe, ale také fešného a – jak uvedla ona sama – i nejlepšího učitele.

Prakticky ihned se pod příspěvkem začaly objevovat vzkazy, jak pan učitel dobře vypadá a jak by se k sobě s Agátou hodili. „Nevypadá na manžela, ale sluší ti,“ vzkázala Agátě uživatelka Paula. „Po letech fotka s chlapem, a ne s tvarohovým nýmandem,“ přisadila si další fanynka.

Agáta si nejspíš řekla, že se také ukáže po boku jiného, když její manžel Jakub Prachař tráví čas (prý jen pracovně) po boku slovenské herečky Diany Mórové, se kterou měl být své ženě údajně nevěrný. Ovšem zdali mezi ní a učitelem surfingu k něčemu došlo, můžeme jen hádat.

Na každý pád by šlo jen o krátký románek, jelikož momentálně už oba dělí tisíce kilometrů. Agátu teď čeká spousta starostí, především řešení manželské krize. Nikdo přitom nepochybuje, že může vyvrcholit rozvodem.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař