David Kraus ani po roce Strýcové neodpustil: Podvedla mě! Ale už mám novou partnerku!

David Kraus 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. června 2019 8:55

Od chvíle, kdy tenistka Barbora Strýcová (33) zlomila srdce Davidu Krausovi (39) uplynul téměř rok. Ani po té době ale hudebník nezapomněl, co mu jeho tehdejší partnerka provedla!

David Kraus je jednou ze známých tváří, které se podílely na focení pro charitativní kalendář pro společnost ALSA. Výtěžek z prodeje tohoto kalendáře půjde na pomoc lidem s nemocí ALS.

David na focení, které se konalo na Vyšehradě, dorazil v tenisovém tričku a tak bylo jasné, že neunikne ani otázkám na svou expartnerku – tenistku Báru Strýcovou.

Tričko ale podle něj souvisí s jinou tenistkou. Logem grandslamového turněje Roland Garros chtěl totiž oslavit výkon teprve devatenáctileté Markéty Vondroušové, která se letos dokázala probojovat až do finále. Podle něj jde o „fenomenální výkon“.

A i když dal jasně najevo, že na tenis ani po krachu vztahu se Strýcovou nezanevřel, otázky na rozchod jej pořádně rozhodily! „Jaký rozchod? To nebyl žádný rozchod! Však ona mě podvedla! Tak to prostě je! Takže nazývejme věci pravými jmény,“ reagoval prudce na dotaz Blesku. jak se tedy zdá, ani po měsících své ex zradu neodpustil! 

Dodal, že v vztah s tenistkou není tak jednoduchý, jak si může někdo myslet. „Není to taková vznešenost, jak to vypadá třeba v televizi," rýpnul si Kraus, kterého jeho tehdejší partnerka podváděla se šéfredaktorem magazínu Elle Petrem Matějčkem.

Bára s novinářem dodnes chodí, ale i Kraus si prý už nový vztah našel! „Společnost mi všude dělá nový pejsek. Jednoho už mám a teď k němu přibyl nový. Jsou si navíc neskutečně podobní. Takže to je teď moje nová partnerka," směje se zpěvák.

Témata: David Kraus Strýcová Barbora Záhlavová