ROZCHOD?! Jágr a Kopřivová si dali sbohem: Tohle je nový přítel modelky!

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. června 2019 8:42 | Aktualizováno: 14. června 2019 22:46

O rozchodu legendárního hokejisty Jaromíra Jágra s modelkou Veronikou Kopřivovou se dlouho psalo a teď to vypadá, že je to hotová věc. Kopřivová už má údajně po svém boku nového muže. Je to zase sportovec?

Jak jsme vás včera informovali, zatímco Jaromír Jágr si užívá života v rodné zemi, kam se po letech hraní hokeje v cizině vrátil, Veronika Kopřivová nedávno opět prchla do zahraničí bez něj. Zato jí doprovázeli dva bratři – modelové Martin a Miroslav Dubovičtí. Právě druhý jmenovaný má být podle eXtra.cz dokonce novým přítelem modelky.

Konec vztahu Jágra s Kopřivovou potvrdili blízcí modelky, podle nichž nebyl rozchod nijak dramatický. „Prostě jim to nevyšlo. Ale stále se hodně přátelí a podporují se,“ řekli eXtra.cz a ukázali i na jejího nového partnera. „Veronika už je s tím klukem z Muže roku.“

Právě Miroslav Dubovický skončil před třemi lety třetí na soutěži krásy, dřív byl uznávaným kickboxerem. Hypotézu o tom, že je novým partnerem Kopřivové, potvrzují i společné fotky na sociálních sítích.

Když se ho však zmíněný server zeptal, zdali ví, že se Kopřivová rozešla s Jágrem, prý novináře rozpačitě odkázal na ni. Vzápětí nepotvrdil ani to, že je novým přítelem modelky. „Já nevím, zeptejte se Verči,“ sdělil eXtra.cz.

Sama Kopřivová uvedla, že své soukromí komentovat nebude. „Pokud budu chtít něco sdělit, tak to udělám prostřednictvím svého Instagramu. Hodně by mě zajímalo, kde se tyto informace berou. Vy to chcete potvrdit nebo vyvrátit, ale to se nepodaří, protože já o svém soukromí nemluvím,“ nechala se slyšet.

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický