Řepka vzkázal přes Kristelovou: Řeknu vám pravdu!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. června 2019 20:55 | Aktualizováno: 13. června 2019 21:42

Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Řepka je už několik dní v plzeňské věznici na Borech, kde už ho podle všeho navštívila jeho partnerka Kateřina Kristelová, která se rozhodla přetlumočit jeho vzkaz. Co je u Řepky nového?

Odsouzený fotbalista Tomáš Řepka se poprvé od svého přesunu do věznice na Borech ozval. Učinil tak prostřednictvím životní partnerky Kateřiny Kristelové, která na své sociální síti zveřejnila prohlášení plné novinek ze života momentálně asi nejslavnějšího trestance v České republice.

Moderátorka se nejprve pustila do médií a jejich „zaručeně pravdivých zdrojů a informátorů“, kteří vědí, co přesně se s Řepkou zrovna děje. Ona sama prý tak „exkluzivní“ a „šokující“ informace nemá, zato prý mluví pravdu.

„Můžu Vás ujistit, že mezi vrahy není, co by tam dělal; nikdo mu neubližuje, netýrá, ani ho nebije a on neplánuje útěk ani nejede tour po nápravných zařízeních. Respektuje řád, princip i mechanismus toho, kde je a vnímá vše normálně,“ ujistila Kristelová všechny fanoušky fotbalisty.

Zároveň jim vzkázala, že její milý nestojí o žádné líbivé vzkazy. „Je svým, tím i zůstane, nehodlá se měnit, neuhýbá a o detailech jeho pobytu za mřížemi bude jeho nová kniha,“ prozradila na závěr.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová