Chantal Poullain tajila rakovinu! Přesto odmítá cokoliv v životě měnit!

Chantal Poullain (foto: nova - Art) 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. června 2019 16:21

Málem si to tajemství nechala navždy pro sebe, nakonec ale Chantal Poullain kápla božskou. Herečka a exmanželka Bolka Polívky přiznala, že bojovala s rakovinou, a to dokonce dvakrát. Oproti některým příbuzným měla bohudík štěstí.

Dva roky zpátky se česko-francouzská herečka a bývalá manželka Bolka Polívky Chantal Poullain stala posilou seriálu Ordinace v růžové zahradě a dalo by se říct, že pro ní nešlo o neznámé prostředí. V nemocnici si totiž svého času protrpěla řadu nepříjemností.

Když jí bylo pouhých 22 let, lékaři jí diagnostikovali rakovinu děložního čípku a tenkrát prý nebyl čas na dlouhé úvahy. „Nádor byl ve třetím stadiu a jela jsem fofrem rovnou na sál, naštěstí mě z toho doktoři dostali,“ zavzpomínala pro magazín Blesk zdraví.

Herečka přiznala, že rakovina je prokletím rodu, které nekončí vždy šťastně. „My tu potvoru máme bohužel v rodině, měl ji dědeček i má sestra Patricie. Ona odmítla odstranění prsu, zaměřila se na alternativní léčbu, o které věřila, že jí pomůže. Nepomohla, zemřela,“ popsala Chantal.

I ona se musela s nemocí porvat ještě jednou. „V druhém případě bylo štěstí, že jsem šla na vyšetření včas, takže se ještě dalo něco dělat. Já to ale před ostatními tajila - mám povahu, že si své problémy chci a musím řešit sama,“ řekla zmíněnému magazínu.

Aby to nevypadalo divně, chodila podle svých slov dokonce po ozařování na divadelní zkoušky a normálně hrála. „Jasně že to pro mě byla lekce, ale já tvrdě odmítala cokoli ve svém životě kvůli nemoci měnit,“ vysvětlila Poullain.

Témata: Chantal Poullainová