Andrea Pomeje šokuje: Jirku nemilovala už před nemocí!

Andrea Pomeje se svým mužem Jirkou 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. června 2019 15:05

Vdova Andrea Pomeje si už maluje život se současným přítelem Petrem Plačkem, přesto jí to občas nedá a vrátí se i ke vztahu se zesnulým hercem Jiřím Pomejem (†54). Sluší se říct, že tentokrát vytáhla opravdu silný kalibr.

Ani více než tři měsíce po jeho smrti nepolevuje zájem o osobu herce Jiřího Pomejeho (†54). V posledních dnech plnila stránka médií situace kolem jeho hrobu – nejprve se mluvilo o tom, že stále žádný nemá, nakonec se ukázalo, že jej rodina už dávno nechala pohřbít. Role vdovy Andrey v celé věci byla marginální, a tak jí pozornost asi chyběla.

Její chvíle na výsluní však nakonec přišla. Dýdžejka se rozpovídala o bouřlivém vztahu se zesnulým hercem. „Myslím, že jsem vydržela až až. Ale byla jsem dlouho zamilovaná naivka, neposlouchala jsem, když mě někdo odrazoval, a zahučela jsem kvůli tomu do řady problémů, které jsem si mohla ušetřit,“ řekla Blesku.

„Chyběla mi zamilovanost. Lhala bych, kdybych tvrdila, že ne,“ konstatuje Andrea dnes, kdy má po svém boku nového přítele, svalovce Petra Plačka. Nedávno dokonce připustila, že by se za něj mohla v budoucnu provdat.

S ním se seznámila ještě v době, kdy byl Pomeje naživu, ale s Androu už nefungovali jako partneři, a to prý docela dlouho. „Už dávno před jeho nemocí. Budu upřímná – já ho už v té době nemilovala,“ prohlásila dýdžejka.

Proč tomu tak bylo? Andrea původně doufala, že je léčba rakoviny znovu sblíží, ale nestalo se. Herec a producent se totiž ihned po propuštění z nemocnice vrátil k alkoholu a v tu chvíli došla jeho manželce trpělivost.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje