Těhotná Alex Mynářová připustila strach o dítě!

Alexandra Mynářová 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. června 2019 13:41

Těhotná moderátorka a manželka hradního kancléře Alex Mynářová loni potratila, a tak je letos obzvlášť opatrná. Původně se k celé věci ani nechtěla vyjadřovat, teď udělala výjimku. Má ještě o dítě strach?

U bývalé televizní moderátorky a manželky hradního kancléře Alex Mynářové se střídají smutná a šťastná období. Loni potratila v pátém měsíci těhotenství, ale dnes už je opět plná optimismu. Před časem totiž potvrdila, že má naději na dalšího potomka, ač to tehdy nechtěla zakřiknout.

Zatímco před časem byla plná strachu a obav, teď je to jiné. „ S přibývajícími týdny jsem se odvážila doufat, že to tentokrát dobře dopadne,“ svěřila se Blesku, podle kterého má termín porodu už o letních prázdninách, ačkoliv sama Alex jej prozradit nechce. Ohledně pohlaví ale mlžit nehodlá.

„Čekáme chlapečka,“ řekla nadšeně a dodala, že jméno ještě s manželem zvolené nemají. U prvního syna Vratislava jej však vybíral manžel, a tak je prý tentokrát řada na ní. Dalšího člena rodiny už se všichni nemohou dočkat.

„Vráťa vybírá hračky, ze kterých už vyrostl, a těší se, až je předá bráchovi. Nejvíc se ale těší tatínek, rodina je pro něj nadevše,“ konstatuje moderátorka, které před časem blahopřál i jeden z nejbližších spolupracovníků jejího muže, samotný prezident republiky.

„Milá Alex, já vím, že to sem zdánlivě nepatří, ale mám Tě rád a protože nosíš pod srdcem děťátko a věřím, že tentokrát to dobře dopadne, tak Ti přeji, aby rostlo do zdraví a do krásy a až přijde puberta, tak se z něho stane protivný spratek,“ popřál jí Miloš Zeman svým osobitým způsobem.

Témata: Alexandra Mynářová