Válka s Gottem si vybrala daň? Drobný podstoupil zákrok na klinice!

Milan Drobný, český zpěvák a producent.

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. června 2019 13:38 | Aktualizováno: 12. června 2019 21:59

Válka Milana Drobného s Karlem Gottem nebere konce, ve vzduchu dokonce visí žaloba. Začaly proto panovat obavy, aby se spor nepodepsal na zdraví obou zpěváků. Drobný dokonce už musel podstoupit zákrok na klinice.

Zpěvák Milan Drobný plní v posledních dnech stránky novin tak, jak se mu to už dlouho nedařilo. Není to kvůli tomu, že by se mu nadmíru vedlo v jeho profesi, ale zásluhou jeho sporu s kolegou Karlem Gottem, který nevídaným způsobem rozjitřil emoce obou starších pánů.

Drobný teď dokonce musel na operaci, ačkoliv její souvislost se stresem, který hádka dvou dlouholetých kamarádů bezpochyby způsobuje, je prakticky nulová. Podstoupil totiž estetický zákrok, na který běžně chodí především ženy.

Klinika, na které zpěvák kosmetickou operaci absolvoval, se tím totiž pochlubila na sociální síti. „Pomáháme známému zpěvákovi Milanu Drobnému, a to s redukcí podkožního tuku v oblasti bříška pomocí neinvazivních liposukčních metod,“ cituje Sedmička výkonnou ředitelku onoho zařízení.

Drobný si evidentně potrpí na vzhled, naopak o pověst mu – zdá se – tak úplně nejde. Poté, co se během posledních dní několikrát nevybíravě opřel do Gotta, si totiž bezpochyby udělal velkou spoustu nepřátel. Včetně Gotta samotného.

Legendární zpěvák totiž svého někdejšího spolužáka označil za lháře, příživníka a parazita. Drobný kontroval slovy, že pokud někdo lže, je to Gott, a dokonce mu vyhrožuje žalobou. Zda se oba pánové opravdu sejdou u soudu, však zatím není jasné.

Témata: Milan Drobný