Chtěla ho Erbová jen pro sebe? Důvod, proč jí dal Gulaši košem!

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. června 2019 11:33

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši nechtějí prozradit, proč se rozešli. Spekuluje se o vině médií, která kauzu intenzivně propírala, ale pravý důvod se možná skrývá jinde. Bránila modelka hokejistovi ve styku s jeho rodinou?

Krize ve vztahu modelky Vlaďky Erbové a hokejisty Michala Gulašiho vyvrcholila před několika dny definitivním rozchodem. Obránce brněnské Komety se nejprve dlouho neobjevil doma, načež měl partnerce oznámit, že má všeho dost. Především mu měla vadit neustála pozornost médií, ze které vinil i samotnou Erbovou.

Ta celou věc odmítá komentovat, o rodinných záležitostech už se prý bavit nehodlá. Teď se raději věnuje modelingu, nehtům nebo pořádání pobytu v pohádkové vesničce, pro kterou hledá na sociální síti další nájemníky.

Gulaši se mezitím ozval jen jednou, když na Instagramu sdílel fotografii se svou sestrou Kristýnou. Soudě podle reakcí pod příspěvkem si všichni oddechli, že se hokejista s Erbovou rozešel. „Rodina pohromadě, tak to má být,“ napsala jedna z komentujících. „Sestra je na celý život, to partnerky jen výjimečně,“ připomněla další.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

My love❤️

Příspěvek sdílený Michal Gulasi (@gulinek24), Čen 9, 2019 v 2:31 PDT

Stejný snímek sdílela i sama Kristýna s popiskem „můj bratr, můj život“. „Ráda vás konečně vidím spolu. Konečně vše, jak má být,“ vzkázala jí kamarádka. „Děkujeme,“ odpověděla Kristýna za oba sourozence. Na příspěvek kladně zareagoval i jejich otec, který se na svém profilu pochlubil také fotografií se synem.

Skoro to celé působí dojmem, že Erbová Gulašimu komplikovala i vztahy s jeho nejbližším příbuzenstvem. I to mohl být jeden z důvodů, proč se nakonec rozhodli jít od sebe. Vzhledem k mlčení obou aktérů se však vysvětlení rozchodu nejspíš nikdy nedočkáme.

Témata: Michal Gulaši Vlaďka Erbová