Dojemné vyznání Lucie Bílé: Neumím popsat, jak moc tě mám ráda!

Lucie Bílá, Marta Kubišová a Petr Malásek 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. června 2019 10:50 | Aktualizováno: 13. června 2019 4:46

Zpěvačka Lucie Bílá publikovala na sociální síti dojemné vyznání, které patřilo jednomu z osudových mužů jejího života. Její současný přítel Radek Filipi to ale nebyl. Nebude teď na svého soka žárlit?

Zpěvačka Lucie Bílá zveřejnila na svém Instagramu dojemné vyznání. To nebylo adresované jejímu příteli Radku Filipimu ani Martě Kubišové, která se vedle Bílé objevila na fotografii doprovázející vzkaz, ale jiné důležité osobě v jejím životě. Adresátem byl nepostradatelný hudebník a manžel herečky Dany Morávkové Petr Malásek.

Podle Bílé vědí jen zpěvačky, jaké štěstí je mít vedle sebe tak famózního pianistu a zároveň citlivého a laskavého člověka. „My máme s Martičkou kliku i v tom, že je Péťa náš kamarád a že jsme mohli včera společně oslavit jeho půlkulaté narozeniny,“ svěřila se mnohonásobná Zlatá slavice.

„Není dar ani vyznání, které by popsalo, jak mám Péťu ráda a jak neskutečně si ho vážím. Je pro mne nenahraditelný přítel, kamarád a hudební rádce,“ pokračovala zpěvačka, která nezapomněla popřát hlavně zdraví. Za Maláska jí pod příspěvkem poděkovala jeho žena Dana Morávková.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dana Morávková (@danamoravkovaofficial), Čen 11, 2019 v 10:53 PDT

Právě populární herečka stála za organizací tajné oslavy Maláskových pětapadesátých narozenin. „Moji milí, moc děkuji, že jste přišli a do poslední chvíle nic neprozradili. Děkuji,“ vzkázala hostům prostřednictvím Instagramu.

K těm podle fotek z akce patřil i přítel Lucie Bílé Radek Filipi, jehož zpěvačka představila společně s dalšími pány jako svůj tým. Vousatý svalovec se tedy rozhodně nemusí bát toho, že by srdce jeho partnerky patřilo někomu jinému.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi