Holá hlava?! Anička Slováčková zásadně změnila vizáž!

Anna Slováčková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. června 2019 10:06

Je celkem běžné, že známé tváře musí konzultovat změnu účesu se svým zaměstnavatelem. Nedávno se to stalo Aničce Slováčková, která se chystala na opravdu radikální změnu – chtěla si oholit hlavu. Jak to dopadlo?

Její mamince Dádě Patrasové by se takový nápad nejspíš nezamlouval, ale Anička Slováčková už je dospělá, a tak si může s vlasy dělat, co si zamane. Nedávno zatoužila po opravdu radikální změně účesu. „Moje kadeřnice se mnou dlouho řeší změnu. Byly dvě varianty – oholit hlavu, nebo vlasy prodloužit,“ prozradila Super.cz.

Herečka a zpěvačka nakonec narazila na nepřekonatelnou překážku. „Oholenou hlavu jsem chtěla, ale bohužel vzhledem ke smlouvě v televizi žádné velké změny dělat nesmím,“ vysvětlila s tím, že se nakonec rozhodla nechat si vlasy prodloužit. Jak uvedla, ani to nebylo moc složité rozhodování.

„Práce si moc vážím a určitě bych neriskla nic, co nesmím, vedení naštvala a dostala padáka. Práce je pro mě důležitější než oholená hlava,“ svěřila se Slováčková, která mohla teoreticky přijít o roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Kromě účesu žádné další změny vizáže neplánuje, natož pak plastické operace. „Na zvětšení poprsí se nechystám, ani na liposukci. Je to jediná změna na hodně dlouhou dobu,“ řekla k novému účesu, o kterém prý původně pochybovala.

„Mám ráda přírodní věci a bála jsem se, abych nevypadala uměle. Jsem takhle spokojená,“ pokračovala dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka. „Až budu mít ještě víc trojitou bradu a povislý víčka, tak možná do něčeho půjdu,“ připustila na závěr.

Témata: Anna Slováčková