Popálená Týnuš je v Česku! První slova z nemocnice!

Třešničková, Týnuš 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. června 2019 21:14

Youtuberka Týnuš Třešničková je po několika měsících strávených v turecké nemocnici zpátky v Česku! Prozradila to fanouškům na svém instagramu!

"Relax DOMA! Asi netřeba dalších slov... Konečně," napsala youtuberka na svůj Instagram a přidala fotografii od bazénu. Svým fanouškům se svěřila přesně sedm dní poté, co se na sociální síti rozepsala o tom, jak se její život za poslední měsíce změnil.

"Ještě před pár měsíci jsem si sama nezvládla umýt vlasy a na začátku jsem bez pomoci ani nebyla schopna dojít do koupelny. Udělat si culík na hlavě pro mě bylo nemožné a potřebovala jsem i u takových drobností asistenci. Tu bezmoc si asi dokáže představit pouze ten, co to někdy zažil. Každý den jsem se ale snažila přiblížit opět své samostatnosti. No a teď tady stojím a jsem na sebe pyšná, kam až jsem došla. Takové maličkosti a pro většinu samozřejmosti, kterých si ale mnohem více začnete vážit, když je na nějaký čas ztratíte," napsala před časem.

Youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničkové byla se svým partnerem popálena při ohnivé show ve vyhlášené istanbulské restauraci Nusret. Během programu explodovala část hořlavé směsi, která potřísnila české občany, a ti začali hořet. Bez pomoci zaměstnanců či přihlížejících se jim nakonec podařilo uhasit se navzájem.

Zatímco její přítel měl popáleniny na 15 procentech těla, youtuberka na 35 procentech. U obou se jedná o popáleniny druhého stupně. Vše se odehrálo ve chvíli, kdy jeden z číšníků nalil před barovým stolem do ohně olej, avšak plameny se začaly rychle šířit a popálily několik lidí. 

Témata: Týnuš Třešničková