Je to láska! Agáta Prachařová ukázala, jak se mají rádi!

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. června 2019 12:57 | Aktualizováno: 11. června 2019 22:24

Agáta Prachařová by si dozajista uměla představit, jak v Izraeli tráví zbytek života, přesto se musí připravit na návrat domů do Česka, kde ji čeká spousta starostí, možná i rozvod. Nebo se snad mají s manželem Jakubem stále rádi?

Poslední chvíle daleko od domova, kde ji čeká řešení manželské krize, si Agáta Prachařová snaží náležitě užívat. Cestuje po Izraeli, surfuje, věnuje se dětem Kryšpínovi a Mie, kterou provokativně vystavuje na sociálních sítích, nejspíš aby naštvala manžela Jakuba Prachaře, jenž si nepřál, aby byla jejich dcera vystavována na odiv veřejnosti a médiím.

Agáta se po příletu do Izraele, kam vyrazila za maminkou Veronikou Žilkovou, rozhodla manželovo přání nerespektovat a Miu ukázala hned několikrát. „Moje, a ano, ukázala jsem jí, až když jsem chtěla já,“ napsala k jednomu ze snímků. Sekundovala jí i Žilková, když Miu rovněž ukázala na fotce.

Teď se Agáta rozhodla ukázat, jak se sourozenci Mia, kterou má s Prachařem, a Kryšpín, jehož otcem je Agátin expřítel Mirek Dopita, mají rádi. „Just love,“ připsala Prachařová k fotografii, na které její syn objímá svou mladší sestřičku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Just love #israel #

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Čen 11, 2019 v 2:37 PDT

Naopak podobně láskyplnou fotografii Agáty a Jakuba bychom museli jít hledat do archivu. Dvojice je na ostří nože od chvíle, co dcera herečky Veroniky Žilkové o Velikonocích vtipkovala o rozchodu. Jak se ale ukázalo, na tomhle šprochu bylo pravdy trochu. Spíš trochu víc.

Zatímco Agáta nechává fanoušky nahlédnout do soukromí prakticky neustále, Jakub se v posledních týdnech odmlčel. Naposledy jej viděli na natáčení talentové soutěže po boku slovenské herečky Diany Mórové, se kterou měl být manželce údajně nevěrný.

Témata: Agáta Hanychová