Karel Gott a žaloba za urážku? Ty jsi lhář, vzkazuje mu Drobný!

Karel Gott 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. června 2019 10:06 | Aktualizováno: 11. června 2019 22:22

Spor mezi dlouholetými přáteli z hudebního průmyslu Karlem Gottem a Milanem Drobným má další dějství. Zpěváci si v něm dokonce hrozí žalobou kvůli lžím a urážkám. Kdo se cítí být poškozený?

Milan Drobný je vzteky bez sebe. Dotkla se ho slova Anety Stolzové, tiskové mluvčí jeho dlouholetého kamaráda Karla Gotta, která Drobného označila za lháře, parazita a příživníka poté, co Drobný vložil do úst Mistrova řidiče Oldy Havránka slova, že „Ivana mlátí Karla“. Drobný kvůli tomu dokonce hrozí žalobou.

„Lhář, příživník a parazit – to jsou velmi urážlivá slova, skoro na žalobu! Tu zatím podávat nebudu, protože nevěřím, že takový emotivní, až hysterický projev, mohl psát gentleman tvého formátu,“ cituje Aha! z reakce Drobného, který se ohradil, že nemá zapotřebí vymýšlet nic o Ivaně ani řidiči Havránkovi.

Ač Gottovi vyčítal emoce, sám se jim nakonec neubránil. „Karle, takto jedná kamarád? Známe se šedesát let, spoustu jsme toho prožili a nikdy jsem neudělal něco, co by se ti nelíbilo,“ hájí se Gottův kolega z branže.

„Naopak – a to víš jen ty a já, žádná mluvčí, ba ani manželka, kdy a kde jsem se tě zastal i odkryl, jaké máš kolem sebe lumpy. To bylo. Dnes je to jinak,“ konstatuje Drobný, který by si podobně jako před časem s Gottem celou věc rád vyříkal mezi čtyřma očima.

Podle Blesku to mnohonásobnému Zlatému slavíkovi dokonce nepřímo nabídl. „Víš, co bys dříve udělal? Zvedl bys telefon, abych přijel a vysvětlil ti, co to plácám,“ myslí si Drobný. Ovšem jen těžko se dá hádat, zdali se dalšího pozvání na Bertramku opravdu dočká.

Témata: Karel Gott Milan Drobný