Pepa Vojtek se dočkal odpuštění? Jasný vzkaz manželky Jovanky!

Josef Vojtek 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. června 2019 9:22

Je to už několik dní, co se v médiích objevily informace o údajné nevěře zpěváka Josefa Vojtka. Nejprve to vypadalo, že si doma zadělal na pořádné problémy, nejnovější vyjádření jeho manželky Jovanky už se však nese v jiném duchu.

Rockový a muzikálový zpěvák Pepa Vojtek se měl podle zjištění Expresu každé pondělí scházet se zpěvačkou Kamilou Nývltovou a její manažerkou Veronikou Šimůnkovou. Dělo se tak za zády jeho manželky Jovanky, která poté, co celá věc vyšla najevo, dala průchod emocím.

„Před svatbou jsem měla jasnou představu, že pokud chce mít vztah jinde, ať tam je. Já v tom ale nebudu. Kdybych byla žárlivá, budu vědět o každém jeho kroku. Spíš jsem hrdá a nesnížila bych se k tomu, že bych ho hlídala a stíhala,“ řekla Expresu v den, kdy tento server na aféru upozornil.

Dodala ještě, že je to Vojtkova volba. „Pokud chce problémy a rozbít rodinu, tak je dospělý. Měl být chytřejší a nenechat se načapat,“ nechala se slyšet třetí manželka frontmana populární rockové kapely Kabát. Teď to však vypadá, že poněkud vychladla.

„Nechci se k té (ne)kauze vyjadřovat, abych co nejvíce ochránila děti. Díky za pochopení,“ odpověděla na dotaz eXtra.cz. Použitím termínu (ne)kauza nejspíš jasně naznačila, na čí straně momentálně stojí.

Dalšího rozvodu, se kterými má Pepa Vojtek už značné zkušenosti z minulosti, se tedy – zdá se – nemusí bát. Sám už naopak dříve uvedl, že se proti nařčením z nevěry hodlá bránit soudní cestou. Žádné další vyjádření pak už ke kauze nedal.

Témata: Josef Vojtek (zpěvák)