Roman Skamene v bezvědomí: Jeho vášeň se mu málem stala osudnou!

Roman Skamene

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. června 2019 21:57

Herec Roman Skamene promluvil o tom, jak se mu jeho celoživotní vášeň málem stala osudnou. Jeho příbuzní jej totiž jednoho dne našli v bezvědomí a oblíbený umělec skončil v péči lékařů.

Mezi známými osobnostmi patřil herec Roman Skamene k nejsilnějším kuřákům, svého času mu nedělalo problém vykouřit klidně dvě krabičky cigaret denně. Závislost na voňavých tyčinkách mu však přidělala pořádné zdravotní problémy. Vlastní dcera s manželem jej totiž jednoho nalezli v bezvědomí.

„Když dcera s manželem přijeli, ležel jsem tam v mrákotách a nevěděl o sobě. Protože zeťák je zdravotník, hned zjistil, že je to vážné, poskytl mi první pomoc a proti předpisům mě okamžitě odvezl do nemocnice,“ povyprávěl týdeníku Sedmička.

Po příjezdu do zdravotnického zařízení se herec podle svých slov zmátořil. „Byl jsem jen trochu zpomalený, ale to jsem vlastně po celý život,“ konstatoval s humorem pro zmíněný týdeník. Vzpomíná si však, že než si jej převzali, ještě si venku zapálil cigaretu.

Ovšem jednu z posledních, protože definitivně zjistil, jak moc mu cigarety dělají zle. Svého zlozvyku se však úplně zbavit nedokázal. „Přestoupil jsem na neškodnou kuřáckou náhražku,“ pochlubil. Naštěstí to tedy dobře dopadlo.

Témata: Roman Skamene