Erbová a Gulaši hlásí definitivní konec! Čím Vlaďka hokejistu naštvala?

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. června 2019 15:41 | Aktualizováno: 11. června 2019 0:26

Kdo stojí za nedávným rozpadem vztahu Vlaďky Erbové a Michala Gulašiho? Obě strany jsou přesvědčeny, že za všechno mohou články v médiích, pravého viníka ale každý vidí jinde. Kdo má pravdu?

Relativně dlouho tvořili pár, ale minulý týden se cesty modelky Vlaďky Erbové a hokejisty Michala Gulašiho definitivně rozešly. Důvody rozchodu nejsou dosud přesně známy, jelikož Gulaši se odmlčel a Erbová jen vzkázala, že už se o svém soukromí bavit nehodlá. Podle všech indicií však za koncem jejich vztahu stojí mediální pozornost.

Tvrdí to alespoň kamarád hokejisty, kterému měl obránce Komety říct, že už to dál nezvládne. „Vadí mu hlavně ty články, že se objevují, a nevěří, že by za nimi nestála Vlaďka. Slýchával, jak si s novináři, kteří nyní píší o rozchodu s informacemi od údajného zdroje hodně a často telefonovala, tak si to takhle logicky propojil,“ uvedl kamarád pro eXtra.cz.

Zatímco jednou se Gulaši nechal zviklat k návratu k Erbové, tentokrát podobný scénář nepřipouští. „Je pevně rozhodnutý, že už se k ní nevrátí. Přes to nejede vlak,“ dodal jeho kamarád. Podle informací zmíněného serveru se hokejista naposledy ukázal doma ve čtvrtek.

A jak nese celou záležitost Erbová? „Vlaďka je zničená. Je přesvědčená, že vztah jí rozbila média se svými články. Michal si fakt myslí, že informace o tom, že zase není doma, podává přímo ona sama. Ona se ale dušuje, že ne,“ řekl eXtra.cz její známý.

O definitivnosti konce jejich vztahu hovoří i informace, že se Erbová chystá na stěhování do Mostu, kde bydlí její příbuzní a kde sama vlastní několik bytů. Zkrátka tam má adekvátní zázemí, které po rozchodu postrádá.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši