Kateřina Brožová děsí bývalé milence: Chce napsat autobiografii!

Kateřina Brožová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. června 2019 13:40

Herečka Kateřina Brožová se líbí spoustě mužů, několika z nich se dokonce poštěstilo s ní nějaký čas prožít. Právě ty ale teď Brožová děsí myšlenkou vydání autobiografické knihy. Nastala na ní ta správná doba?

Herečka Kateřina Brožová není první ani poslední známou tváří, která přemýšlí o vydání knihy vzpomínek. Však se z ní může vyklubat slušný přivýdělek. V potaz se musí brát ale i to, že některé osoby, se kterými se v životě potkala, to mohou nést celkem nelibě. Zvlášť když máte za sebou rozvod nebo třaskavý rozchod.

Brožová si prožila oboje. Rozvod s manželem Zdeňkem Tomanem je už relativně starou záležitostí, ovšem rozchod s miliardářem Jaromírem Soukupem je věcí celkem nedávné minulosti. I proto je třeba psaní memoárů důkladně zvážit.

„S touto myšlenkou si pohrávám a bylo mi to už nabídnuto, ale vzhledem k tomu, že se moje vzpomínky týkají hlavně lidí, kteří jsou stále aktivní, ještě asi nenastala ta správná doba,“ připustila v rozhovoru pro Deník.

Přesto nevylučuje, že jednou usedne ke stolu a začne psát. „Až to jednou udělám, myslím, že to bude velmi zajímavé čtení,“ nechala se slyšet herečka, která už oproti možným čtenářům ví, co v knížce může zaznít. Často půjde i o události, které se asi měly odehrát jinak.

„Možná bych se v některých situacích rozhodla jinak. Ale to říkám teď, třeba bych to tehdy nedokázala. Jsem intuitivní člověk, neumím kalkulovat. Že byla některá rozhodnutí nesprávná, to člověk zjistí až později, až když má odžito,“ dodala Brožová.

Témata: Kateřina Brožová